Fotbal extern

Mircea Lucescu ar putea ajunge pe banca naționalei Ucrainei! Anunțul făcut de presa din țara vecină

Andrei Șevcenko și-a încheiat aventura pe banca naționalei Ucrainei!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 19:06
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 19:10

Cu el pe bancă, naționala țării vecine a ajuns până în sferturile de finală ale Campionatului European, unde a fost eliminată de Anglia, după un categoric 0-4.

După despățirea de Șevcenko, Federația de Fotbal din Ucraina este în căutarea unui nou antrenor, iar potrivit fostului internațional ucrainean Ivan Getsko, Mircea Lucescu se află printre antrenorii luați în calcul pentru postul de selecționer.

„Am auzit că Mircea Lucescu e luat în calcul. Totuși, nu cred că Dinamo se va despărți de el ușor, iar eu nu sunt sigur că un selecționer străin ne-ar ajuta.

Nu am început prea bine preliminariile pentru Mondial, așa că e un moment decisiv, în care fie ne aruncăm pe cal, fie picăm”, a declarat Ivan Getsko, potrivit Zbirna.

Andrei Șevcenko, mesaj emoționant după despărțirea de naționala Ucrainei

Contractul Andrei Șevcenko a expirat după turneul european din această vară, iar fostul atacant al lui AC Milan a luat decizia de a nu-l mai prelungi.

„Astăzi, s-a încheiat contractul meu cu Federaţia Ucraineană de Fotbal. Am muncit din greu pentru a arăta că putem juca fotbal modern. Împreună, am reuşit să demonstrăm că fotbalul nostru poate fi competitiv, fructuos şi captivant”, a fost mesajul lui Șevcenko, care a petrecut cinci ani ca selecţioner al Ucrainei.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies