Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru jucătorii Ucrainei după succesul cu Scoția. Naționala mai are de trecut un test de trecut

Volodimir Zelenski mesaj fotbalisti nationala Ucraina cupa mondiala 2022 nationala Ucraina Volodimir Zelenski Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 18:25
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 18:56

Reprezentativa Ucrainei a învins, miercuri, la Glasgow, cu scorul de 3-1, selecţionata Scoţiei, în semifinalele barajului pentru Cupa Mondială.

Meciul a fost programat iniţial în martie, dar a fost amânat din cauza războiului. Naţionala Ucrainei se va deplasa la Cardiff pentru a înfrunta Ţara Galilor, la 5 iunie, în joc fiind un "bilet" pentru turneul final din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie).

Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru jucătorii Ucrainei

După victoria entuziasmantă cu Scoția, președintele Ucrainei a ținut să le transmită un mesaj de felicitare jucătorilor naționalei Ucrainei. 

"Există momente când nu e nevoie de multe cuvinte. Mândria este suficientă. Pur și simplu, vă mulțumesc, băieți! Două ore de fericire, cu care nu mai eram obișnuiți.

Au mers acolo, au luptat, au perseverat, au câștigat! Pentru că sunt ucraineni! Cu toții luptăm, fiecare pe fronul său, pentru asta.

Pentru un singur steag galben-albastru, pentru veșmântul armelor din inimile noastre, pentru că Ucraina încă nu a murit, nu poate fi redusă la tăcere. Luptăm, rezistăm, câștigăm!", a transmis președintele Ucrainei pe contul de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!