Războiul, pe chipul lui Zelenski! Transformarea șocantă a președintelui Ucrainei în doar 41 de zile! Diferențele sunt de necrezut 

Volodimir Zelenski Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 18:43
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 18:44

Războiul din Ucraina se desfășoară de mai bine de o lună și jumătate, după ce Vladimir Putin a ordonat invazia. 

Ucrainenii se luptă să țină piept asalturilor armatei rusești încă de pe 24 februarie, de când a început invazia, la ordinele președintelui de la Kremlin. Situația devine din ce în ce mai critică odată cu trecerea zilelor, iar războiul pare departe de a fi la final. Milioane de refugiați ucraineni au părăsit țara, în timp ce alte mii au căzut victime ale războiului. 

Transformare de necrezut a lui Volodimir Zelenski de la startul războiului

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a fost cel care s-a transformat într-un erou pentru poporul său prin mesajele războinice transmise de pe străzile din Kiev, dar și prin refuzul de a-și abandona țara. Figura lui Zelenski a devenit una remarcabilă, însă asta l-a transformat și în principala țintă a rușilor, care au ordin clar să îl omoare. 

Pe lângă ororile războiului, un alt aspect care a avut un real impact a fost transformarea președintelui ucrainean, remarcată pe rețelele de socializare. Ajuns la putere în 2019, fiind votat de 73% dintre ucraineni, Zelenski le-a transmis cetățenilor din Ucraina, încă de la început, o anumită siguranță prin aparițiile și discursurile sale, extrem de atente și puse la punct. 

Ultima sa apariție publică înainte de război a fost pe 23 februarie, chiar cu o zi înainte, când a mers într-un sat din Ucraina pentru a oferi informații legate de deciziile adoptate din Kremlin: recunoașterea a două regiuni separatiste în calitate de state independente. 

Anunțul era doar începutul în ceea ce avea să se transforme într-un război sângeros în dimineața zilei de 24 februarie, când trupele rusești au invadat. De atunci, Zelenski și-a schimbat poziția, devenind o persoană mai apropiată de ucraineni, lăsând costumele și cravatele pentru a îmbrăca hainele militare. 

O cunoscută ucraineancă a publicat două imagini complet diferite cu Volodimir Zelenski, făcute la un interval de 41 de zile, una de pe 23 februarie, iar una pe 4 aprilie, în Bucha, orașul în care a avut loc un real masacru al rușilor. Diferențele sunt extrem de impactante, arătând o transformare radicală a lui Zelenski, imaginile devenind rapid virale. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!