Leo Messi Barcelona Paris Saint-Germain Fotbal extern

Leo Messi și-a găsit casă în Paris și se mută de la hotel! Cât va plăti chirie jucătorul lui PSG 

Lionel Messi (34 ani) și familia lui se mută din hotelul în care au locuit încă de la transferul său în capitala Franței. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 10:50
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 10:51

Superstarul argentinian a locuit într-un hotel de lux din Paris, alături de soție și cei trei copii, însă acum și-au găsit o casă potrivită în care să se mute, informează RMC Sport. Messi a semnat contractul de închiriere miercuri și urmează să își schimbe domiciliul. 

Fotbalistul va locui într-o zonă exclusivistă, din vestul Parisului, în Neuilly-sur-Seine, cunoscută drept o zonă liniștită, care a fost aleasă de mai mulți jucători de la Paris Saint-Germain, precum Verratti sau Di Maria. Messi și-a dorit o casă în zona respectivă, însă cea pe care a închiriat-o nu atinge pretențiile pe care argentinianul le avea.

  • Leo Messi

Cu toate astea, casa în care va locui este una impresionantă, pe două etaje, cu 300 de metri pătrați locuibili, 4 dormitoare și o grădină mică. Chiria pe care o va plăti Messi pentru noua locuință este de aproximativ 20 000 de euro pe lună, informează sursa citată. 

Soția lui Messi, îndrăgostită de noua locuință 

Deși piscina interioară era una dintre marile cerințe pe care familia Messi o avea pentru noua casă, aceștia s-au răzgândit după ce au realizat că piața imobiliară din Paris nu este atât de flexibilă. Soția lui Messi, Antonela, a fost extrem de implicată în căutarea unei locuințe, împreună cu tatăl și agentul jucătorului, Jorge Messi. 

Deși și-au dorit să cumpere inițial alte case, însă ofertele le-au fost refuzate. În timpul căutărilor însă, Antonella s-a îndrăgostit de locația în care urmează să se mute. Copiii au fost înscriși la o școală de prestigiu, iar jucătorul și familia vor avea parte de securitate non-stop, mai ales în jurul casei. 

Modifică setările cookies