Barcelona El Clasico la liga Real Madrid Spania

S-a anunțat ora la care se joacă primul El Clasico după plecările lui Messi și Ramos! Când se întâlnesc Barca și Real

Prima întâlnire dintre Barcelona și Real Madrid va avea loc în luna octombrie!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 23:11
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 23:12

El Clasico este unul dintre cele mai așteptate și urmărite meciuri ale anului, iar La Liga a anunțat ora la care se va disputa. Astfel, meciul din etapa a noua va avea loc tot la o oră atipică, precum și cel din turul sezoanelor trecute, la 17:15. 

Meciul tur se va disputa pe Camp Nou, la fel cum s-a întâmplat și în sezonul trecut, când madrilenii s-au impus cu 3-1. 

Barcelona va avea o zi în minus de odihnă, spre deosebire de rivala din Madrid. Catalanii joacă miercuri în Champions League, cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, în timp ce Realul va juca joi, tot cu o echipă din Ucraina, Sahtior Donetsk. 

Orarul pentru El Clasico, decis de asiatici încă o dată

Deja nu este străin faptul că meciul tur este programat anual la o oră convenabilă și pentru televiziunile asiatice. Chiar și meciul de anul trecut s-a jucat la aceeași oră. 

Meciul retur se va juca pe 19 sau 20 martie, însă de la ora 22:00, însă cele două echipe se vor mai întâlni o dată, în semifinala Supercupei Spaniei, care se desfășoară în Arabia Saudită. 

Meci special pentru ambele echipei 

Întâlnirea de pe 24 octombrie va fi una „specială” și atipică pentru ambele echipe, fiind primul meci după plecările legendelor Sergio Ramos și Leo Messi. Ambii fotbaliști evoluează în prezent pentru Paris Saint-Germain, fiind și jucătorii cu cele mai multe prezențe în râvnitul duel. 

Modifică setările cookies