PSG Lionel Messi Mauricio Pochettino Franta

Mauricio Pochettino a revenit asupra situației lui Lionel Messi. Ce a declarat la două zile după 'scandalul' cu argentinianul

Schimbat în minutul 76 în meciul cu Olympique Lyon, Lionel Messi va lipsi la următorul meci din campionat, cu Metz.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 18:11
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 18:18

Potrivit informațiilor oferite de oficialii de la PSG, starul argentinian s-ar fi accidentat la genunchiul stâng, acesta fiind și motivul pentru care a fost scos de pe teren în etapa trecută. 

"Lionel Messi, care s-a lovit la genunchiul stâng în partida cu Olympique Lyon, a făcut în dimineața zilei de marți un IRM (n.r. - imagistică prin rezonanță magnetică) care a confirmat semnele de leziune osoasă. O nouă examinare va fi făcută în următoarele 48 de ore", a explicat clubul din Ligue 1 pe site-ul oficial.

Înaintea antrenamentului de astăzi, Mauricio Pochettino a revenit asupra subiectului intens discutat în aceste zile și a făcut declarații noi în acest sens.

"Cred că clubul a publicat comunicatul despre Leo, situația este clară. Vedem tot ce se întâmplă pe teren. Am observat că Leo era jenat la genunchi. Am fost mulțumiți de jocul său, dar golul i-a lipsit. După 75 de minute, cu informațiile pe care le-am avut intern și după ceea ce am văzut, am luat decizia de a-l schimba", a explicat Mauricio Pochettino. 

Modifică setările cookies