Ronaldo, peste Messi și la câștigurile financiare. Surpriza de pe locul cinci în topul celor mai bine plătiți jucători în 2021 

Forbes clasament Forbes Cristiano Ronaldo Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 09:26
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 10:06

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit jucător de fotbal în 2021, potrivit clasamentului realizat de Forbes. 

Portughezul l-a depășit pe Lionel Messi în acest clasament, cu câștiguri de peste 125 milioane de dolari. În ciuda transferului la PSG și a contractului cu Budweiser, Lionel Messi a căzut pe poziția secundă, cu 110 milioane de dolari. 

Cele două staruri sunt urmate în top de doi jucători de la PSG, Neymar (95 milioane de dolari) și Kylian Mbappe (43 milioane de dolari). Mohamed Salah se clasează pe locul cinci, cu 41 milioane de dolari, iar poziția a șasea îi revine lui Robert Lewandowski, cu 35 milioane de dolari. 

Cristiano Ronaldo, revenire de senzație la United
 

De la revenirea spectaculoasă pe Old Trafford, când a marcat două goluri împotriva lui Newcastle, 4-1, Ronaldo a izbutit să înscrie în fiecare partidă până acum. Astfel, după cele trei jocuri pentru „diavolii roșii”, atacantul are 4 reușite (două cu Newcastle, una cu Young Boys și una cu West Ham). 

Când a reușit să egaleze la 1, în meciul cu West Ham, Cristiano Ronaldo a mai doborât un record. Lusitanul a marcat pe al 66-lea stadion din primele cinci ligi ale Europei, fiind singurul jucător care a realizat acest lucru din sezonul 2003-2004, de când a debutat pentru Manchester United. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!