Jose Mourinho AS Roma Portugalia Fotbal extern

Dorit pe banca naționalei Portugaliei, Jose Mourinho a luat decizia finală

Jose Mourinho (59 de ani) a fost primul nume de pe lista portughezilor după eliminarea de la Campionatul Mondial din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 16:58
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 16:58

Portugalia a fost eliminată din sferturi de Maroc, scor 1-0, și presa internațională a scris că selecționerul Fernando Santos va fi înlocuit.

Jose Mourinho va refuza oferta venită din partea Portugaliei

Mourinho, sub contract cu AS Roma, a fost prima variantă pentru înlocuirea acestuia, dar se pare că ”The Special One” nu este tentat, în acest moment, să preia naționala lusitanilor, și va refuza oferta din partea Federației Portugheze de Fotbal, scrie A Bola.

Recent, Mourinho s-a întors în Portugalia pentru o partidă de pregătire cu echipa sa de club, AS Roma, și a fost întrebat de jurnaliștii lusitani despre o posibilă preluare a naționalei, dar antrenorul nu a vrut să ofere niciun răspuns. Tăcerea lui ”Mou” a ridicat și mai multe semne de întrebare cu privire la preluarea naționalei.

În Portugalia, Jose Mourinho a pregătit-o pe FC Porto, cu care a scris istorie, reușind să obțină o Cupă UEFA și o Ligă a Campionilor. A mai pregătit Chelsea, Inter Milano, Real Madrid, Manchester United și Tottenham.

Mourinho se poate lăuda cu faptul că este singurul antrenor de până acum care a reușit să câștige toate cele trei competiții organziate de UEFA: Champions League, Europa League și Conference League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!