Jose Mourinho AS Roma Portugalia Fotbal extern

Jose Mourinho, selecționerul Portugaliei? Anunțul făcut de jurnaliștii italieni despre decizia antrenorului lui AS Roma

Fernando Santos (68 ani) a fost dat afară de pe banca tehnică a Portugaliei după eliminarea de la Campionatul Mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 22:53
Data actualizarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 23:04

Odată cu plecarea lui au apărut diferite variante de posibili înlocuitori, dar cel mai întâlnit nume a fost cel al lui Jose Mourinho

Tehnicianul portughez este în prezent antrenor la AS Roma, alături de care a câștigat trofeul UEFA Europa Conference League, însă ar fi fost contactat deja de oficialii Federației din Portugalia în vederea preluării naționalei. 

Ce ar fi hotărât Jose Mourinho cu privire la viitorul său

După ce a prezentat informația potrivit căreia portughezii încearcă să-l convingă pe ”The Special One” să accepte oferta de a deveni selecționer și i-au pregătit deja un contract valabil până în 2026, jurnalistul italian Nicolo Schira a revenit cu detalii noi despre situația tehnicianului portughez.

Potrivit mesajului postat de acesta pe contul oficial de Twitter, Jose Mourinho nu intenționează să accepte oferta venită din partea portughezilor.

Jose Mourinho se poate lăuda cu faptul că este singurul antrenor de până acum care a reușit să câștige toate cele trei competiții organziate de UEFA: Champions League, Europa League și Conference League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!