Stranieri

Ianis Hagi este ținta discuțiilor în Scoția: "Un jucător cu calități tehnice mai mari decât ale oricărui jucător scoțian!"

Ianis Hagi a înscrie în primul meci din campionat și este gata de dubla cu Malmo, din Champions League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 03 August 2021, 17:54
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 18:24

Mijlocașul român a făcut deplasarea în Suedia, alături de echipa sa, deși a ieșit de pe teren șchiopătând, după doar jumătate de oră de joc, în duelul cu Livingston. El marcase în acel meci, în minutul 8.

Presa din Scoția a vorbit despre situația jucătorului lui Steven Gerrard.Antrenorul său a fost foarte supărat pe accidentarea sa, vorbind despre brutalitatea jucătorului advers, care l-a faultat.

  • Ianis Hagi este ținta discuțiilor în Scoția: Un jucător cu calități tehnice mai mari decât al oricărui jucător scoțian!

"Suntem îngrijorați de nivelul de violență, unii ar spune brutalitate, care se practică în fotbalul din Scoția.

Ianis Hagi, un jucător cu calități tehnice mult mai mari decât al oricărui jucător scoțian, a ridicat această problemă după ce a impresionat cu o evoluție plină de energie și creativitate. 

După 31 de minute, meciul românului s-a încheiat. Fundașul advers a primit cartonaș galben și, în afara comentatorilor care au etichetat faultul drept ”groaznic”, nu s-a discutat prea mult despre acest moment deoarece Rangers s-a impus clar pe Ibrox Park.

Din păcate, cine poate vedea reluarea, are imediat sentimentul că fundașul trebuia eliminat deoarece a fost un fault extrem de dur conform legilor fotbalului", se arată într-un articol din presa scoțiană, conform DigiSport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies