Stranieri

Gerrard, anunț îngrijorător în privința lui Ianis Hagi! Ce a spus antrenorul lui Rangers

Campionatul din Scoția a început în urmă cu o săptămână, iar startul a fost unul cu ghinion pentru Ianis Hagi. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 17:29
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 17:30

Deși a înscris primul gol al lui Rangers în noul sezon din Premiership, Ianis Hagi a ieșit de pe teren accidentat, după doar 30 de minute de joc. Mijlocașul român a fost indisponibil pentru meciul tur cu Malmo, din preliminariile Champions League, acolo unde echipa sa a pierdut, 1-2. 

La conferința dinaintea meciului din etapa a doua din campionatul Scoției, cu Dundee United, Steven Gerrard a fost întrebat despre starea mijlocașului român, iar răspunsul său a fost îngrijorător. 

  • Gerrard, anunț îngrijorător în privința lui Ianis Hagi! Ce a spus antrenorul lui Rangers

„Vom juca din nou fără Ianis Hagi. Nu știu când va reveni, am fost întrebat des despre asta”, a spus Steven Gerrard la conferință. 

„Suntem îngrijorați de nivelul de violență!” 
 

Ianis Hagi a fost subiectul de dezbatere al presei din Scoția după accidentarea suferită în meciul cu Livingston. Scoțienii au analizat nivelul de violență din Premiership, oferindu-l exemplu pe mijlocașul român. 

„Suntem îngrijorați de nivelul de violență, unii ar spune brutalitate, care se practică în fotbalul din Scoția.

Ianis Hagi, un jucător cu calități tehnice mult mai mari decât al oricărui jucător scoțian, a ridicat această problemă după ce a impresionat cu o evoluție plină de energie și creativitate. 

După 31 de minute, meciul românului s-a încheiat. Fundașul advers a primit cartonaș galben și, în afara comentatorilor care au etichetat faultul drept ”groaznic”, nu s-a discutat prea mult despre acest moment deoarece Rangers s-a impus clar pe Ibrox Park.

Din păcate, cine poate vedea reluarea, are imediat sentimentul că fundașul trebuia eliminat deoarece a fost un fault extrem de dur conform legilor fotbalului”, au scris scoțienii. 

Modifică setările cookies