Massone a revenit in Romania: "Suntem pregatiti sa semnam actele". Ce spune despre aducerea lui Crespo la Rapid

Massone a revenit in Romania: "Suntem pregatiti sa semnam actele". Ce spune despre aducerea lui Crespo la Rapid

 Italianul Massone a revenit in Romania pentru a continua discutiile pentru preluarea Rapidului.

Negocierile pentru preluarea Rapidului continua in aceasta saptamana. Asteptat la Bucuresti pentru a finaliza negocierile cu Adrian Zamfir si Cristina Andronache, finantatorul si administratorul judiciar al clubului, Angelo Massone a sosit in aceasta seara pe aeroportul Henri Coanda, fiind asteptat de Renzo Rossi.

Investitorul italian a declarat ca este pregatit sa semneze actele pentru preluarea clubului, acesta subliniind ca isi doreste foarte mult sa salveze Rapidul.

"Suntem pregatiti sa semnam actele. Trebuie sa fim optimisti. Trebuie sa incepem totul de la capat, totul este urgent. Trebuie sa vorbesc cu jucatorii, sa semnam actele, sa facem lucrurile in ordinea care trebuie. Fanii sunt numarul 1 la Rapid, noi vrem sa ajutam si sa salvam clubul", a spus Massone.

De asemenea, acesta a vorbit si despre posibila aducere a lui Hernan Crespo pe banca tehnica a echipei giulestene, acesta anuntand: "Am luat legatura cu Crespo, dar mai are o alta oferta. Sigur, incercam sa facem maximum posibil", a adaugat acesta, citat de Mediafax.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies