Ronaldo Luiz Nazario de Lima Brazilia Kaka Campionate externe

VIDEO „Ronaldo în Brazilia e doar un gras care merge pe stradă!” Declarație surprinzătoare a lui Kaka 

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, unde va da peste Croația. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 11:51
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2022, 11:52

Naționala Braziliei este văzută drept una dintre marile favorite la câștigarea Campionatului Mondial, însă nu toți fanii brazilieni nu sunt mândri de jucătorii care îi reprezintă, după cum dezvăluie Kaka (40 ani). Fostul fotbalist a vorbit despre cum sunt percepuți jucătorii remarcabili ai Braziliei, punctând că mulți nu sunt sprijiniți în țara natală. 

Kaka: „Ronaldo Nazario în Brazilia e doar un gras mergând pe stradă!” 

Kaka l-a oferit exemplu pe Ronaldo Nazario pentru a-și argumenta spusele, dezvăluind că legendarul jucător nu este suficient de apreciat în Brazilia.

„E ciudat să spun asta, însă mulți brazilieni nu sprijină naționala. Se întâmplă uneori. Dacă îl vezi pe Ronaldo mergând pe acolo ai spune că e ceva diferit acolo. Ronaldo Nazario în Brazilia e doar un gras care merge pe stradă”, a declarat Kaka spre surprinderea lui John Terry și Gary Neville. 

Kaka a continuat punctând că îl apreciază pe legendarul fotbalist: „Desigur, mulți brazilieni îl iubesc pe Ronaldo. Îl iubesc pe Ronaldo, însă modul în care este respectat în Brazilia și în străinătate sunt foarte diferite, observ mai mult respect pentru el în afara țării decât aici”. 

Nici Neymar nu a scăpat de 'furia' brazilienilor 

Jucătorul trecut pe la Real Madrid sau AC Milan a vorbit și despre starul naționalei din prezent, Neymar, care nu de puține dăți a fost criticat dur de brazilieni. 

„În acest moment, multă lume din Brazilia vorbește de Neymar, însă într-o manieră negativă. Poate pentru motive politice, însă brazilienii, uneori, nu își recunosc talentele”, a adăugat fostul fotbalist. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!