Bergodi a revenit OFICIAL in fotbalul italian! L-a inlocuit pe Crespo la o echipa din liga a doua

Cristiano Bergodi Modena Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2016, 16:55
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2016, 16:55

Cristiano Bergodi si-a gasit echipa, la 3 luni dupa ce a fost demis de la ASA Targu Mures. 

Bergodi l-a inlocuit pe Hernan Crespo la Modena, echipa pe care a mai antrenat-o intre 2010 si 2012. Bergodi a semnat pana la finalul sezonului si are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.


"Este o mare bucurie sa ma intorc la Modena, clubul care m-a readus in Italia dupa cinci ani, in 2010. Am un mare respect pentru intregul oras si pentru fani. In toti acesti ani, am venit cand am putut pentru a vedea echipa jucand. Ii multumesc presedintelui pentru ca mi-a oferit oportunitatea de a reveni intr-un oras pe care l-am iubit in perioada petrecuta aici", a spus Bergodi.

"La o echipa aflata in dificultate, cel mai important este sa se lucreze la aspectul mental. Este imposibil, cu noua etape ramase de disputat, sa se lucreze la aspectul fizic. Mintea este cea care face picioarele sa se miste. Am vazut o echipa usor nesigura, dar e normal, tinand cont de seria de rezultate negative. Voi discuta cu baietii pentru a intelege care sunt problemele si apoi o sa vedem cum le rezolvam impreuna", a precizat Bergodi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!