VIDEO Lovitură pentru Alex Mățan! Trimis la echipa a doua și criticat de antrenorul lui Columbus Crew după doar 27 de minute în 19 etape

Alexandru matan Caleb Porter Columbus Crew MLS Viitorul Constanta Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2022, 14:48
Data actualizarii: Joi 14 Iulie 2022, 14:52

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani a fost transferat în martie 2021 de clubul din Major League Soccer de la Viitorul Constanța.

Alexandru Mățan (22 de ani), mijlocașul ofensiv transferat în luna martie a anului trecut de Columbus Crew de la Viitorul Constanța (actuala Farul), a bifat doar 27 de minute în cele 19 runde jucate de echipa americană în actualul sezon din Major League Soccer.

Mățan s-a accidentat la cap acum trei zile, în meciul de la echipa secundă

Mai mult, Mățan a fost trimis la formația secundă a clubului din MLS, unde s-a și accidentat la ultimul meci, un 0-0 (3-4 după loviturile de departajare, conform regulamentului) jucat acum trei zile cu satelitul lui Toronto FC.

”Mijlocașul a fost schimbat cu Michael Vang după o lovitură la cap suferită în prima repriză. După accidentarea lui, Columbus și-a intrat în ritm și echipa a început să pună presiune pe defensiva lui Toronto, au explicat cei de la Massive Report.

Întrebat de reporterii americani de ce Alex Mățan a stat pe bancă aproape tot sezonul și dacă se aștepta la mai mult de la mijlocașul român, Caleb Porter, antrenorul de la prima echipă, nu a ezitat să-l critice pe Mățan.

Antrenorul lui Columbus Crew: ”Iau deciziile în funcție de ce văd la antrenamente”

”Deciziile mele se bazează pe ce văd pe terenul de antrenament zi de zi. Sincer, când semnezi cu jucători tineri niciodată nu știi... Nu au mereu o progresie liniară, unii se dezvoltă mai repede, alții mai greu. 

Pe Mățan l-am folosit sezonul trecut în destule meciuri, l-am jucat și pe stânga, și ca număr 10, dar anul acesta avem mai multe opțiuni. 

Repet, iau deciziile în funcție de ce văd la antrenamente, cam asta este...”, a explicat antrenorul lui Columbus Crew în video-ul publicat de The Columbus Dispatch.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!