GALERIE FOTO Un român de la Juventus Torino este aproape de Eintracht Frankfurt, deținătoarea Europa League! Detaliile tranzacției

gabriele boloca Daniel Boloca Eintracht Frankfurt Evan Ndicka Juventus Torino Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:10
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:25

Gabriele Boloca, fundaș central de la echipa a doua a clubului torinez, este fratele lui Daniel Boloca, mijlocașul-revelație de la Frosinone.

Fundașul central român Gabriele Boloca (21 de ani), legitimat la Juventus Torino, unde face parte din lotul echipei Under 23, care evoluează în Serie C, ar putea ajunge la Eintracht Frankfurt, deținătoarea Europa League.

Totul depinde de transferul lui Evan Ndicka, fundașul central francez al trupei din Bundesliga, la Juve.

Românul, monedă de schimb în transferul lui Ndicka de la Eintracht la Juventus

Ndicka, dorit și de AC Milan, are o cotă de piață de 32 de milioane de euro, conform Transfermarkt, sumă descurajantă chiar și pentru un club de talia lui Juventus.

Pentru a micșora din această sumă de bani, gruparea torineză încearcă să-i includă în afacerea cu Eintracht pe tinerii Gabriele Boloca și Hamza Raifa, ambii de la echipa secundă.

Românul a debutat la nivel de seniori în luna aprilie, când a jucat titular la Juventus Under 23 într-un meci din Serie C câștigat cu 3-2 în fața celor de la Legnago Salus, singura sa prezență la nivel profesionist.

Boloca, neconvocat în lotul lui Juventus Under 23 care s-a reunit astăzi

De altfel, Gabriele Boloca nu face parte din lotul echipei secunde a ”Bătrânei Doamne”, care s-a reunit chiar astăzi la centrul sportiv din Rovetta, semn că antrenorul Massimo Brambilla nu se va baza pe serviciile sale pentru viitorul sezon.

Gabriele este fratele mai mic al lui Daniel Boloca (23 de ani), mijlocașul-revelație de la Frosinone (Serie B) urmărit în această vară de nu mai puțin de patru echipe din Serie A: Sampdoria, Sassuolo, Torino și Hellas Verona.

Surse: Calciomercato News, Juventus.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!