Lionel Messi Mauricio Pochettino Paris Saint-Germain Fotbal extern

Fostul antrenor al lui Lionel Messi, deschis la o nouă aventură. Ce a transmis tehnicianul

Mauricio Pochettino nu mai antrenează din iulie 2022, de când și-a încheiat înțelegerea cu Paris Saint-Germain.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:40
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 18:37

Antrenorul argentinian a bifat 84 de meciuri pe banca parizienilor, strângând, astfel, o medie de 2.15 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate, Transfermarkt.

Mauricio Pochettino a oferit recent un interviu „marcă înregistrată” pentru publicația britanică, Sky Sports, și a evidențiat faptul că este deschis la o nouă aventură: să fie selecționerul unei naționale.


„Nu mă gândeam la așa ceva (n.r. la antrenat naționale), dar acum, da, sunt deschis. De ce nu? Bineînțeles, suntem încă tineri, plini de energie, și în fiecare zi ador adrenalina să antrenez, să fiu acolo. Poate că echipa națională este un loc de muncă diferit, dar de ce nu.

Dacă nu este locul meu de muncă viitor, atunci poate că o voi face în viitor. Nu vreau neapărat să antrenez Argentina. Dacă o altă țară are nevoie, de ce nu? Bineînțeles, Argentina ar fi foarte tare”, au fost cuvintele lui Mauricio Pochettino, potrivit sursei anterior menționate.

Cariera lui Mauricio Pochettino de antrenor

Argentinianul a antrenat-o pe Espanyol în perioada ianuarie 2009 - noiembrie 2012 (161 de meciuri, 1.22 puncte pe meci), pe Southampton în perioada ianuarie 2013 - iunie 2014 (60 de meciuri, 1.45 puncte pe meci), pe Tottenham Hotspur în perioada iulie 2014 - noiembrie 2019 (293 de meciuri, 1.84 puncte pe meci) și pe Paris Saint-Germain.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!