Pele Pele internat pele spital Fotbal extern

Pele, internat de urgență! Ce au transmis medicii și reacția lui Kelly Nascimento, fiica brazilianului

În vârstă de 82 de ani, Pele a fost din nou internat la spitalul din Sao Paulo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 19:30
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 19:30

UPDATE 19:00 "Multă alarmă în mass-media astăzi cu privire la starea de sănătate a tatălui meu. El se află în spital pentru a-i fi reglementată medicaţia.

Nu există o urgenţă sau o nouă predicţie îngrozitoare. Voi fi acolo de Anul Nou şi promit să postez nişte fotografii", a scris fiica lui Pele, Kelly Nascimento (55 de ani), aflată în prezent în Qatar pentru a asista la Cupa Mondială.

Știrea inițială

ESPN a scris miercuri după-amiază că legendarul campion mondial cu Brazilia a fost dus la clinică de soția sa, Marcia Aoki, pentru că Pele se simțea din ce în ce mai rău. 

În urma unor investigații medicale, specialiștii ar fi transmis, potrivit sursei menționate, că Pele suferă de insuficiență cardiacă, iar pe corp prezenta mai multe umflături. 

"El urmează să fie supus mai multor teste astăzi pentru o evaluare suplimentară a problemelor detectate și a problemelor cu organele sale care au fost afectate de cancer", a scris Daily Mail. 

Fostul fotbalist s-a operat în urmă cu aproximativ un an de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină. Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie, fiind nevoit să meargă de câteva ori la spital, pentru a-i fi monitorizată îndeaproape evoluţia.

De atunci, starea de sănătate a lui Pele a fost înconjurată de un oarecare mister, întrucât anturajul său furnizează puţine informaţii, însă conform buletinelor medicale din lunile precedente, starea se menţinea stabilă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!