Fotbal extern

El este câștigătorul surpriză al Balonului de Aur!? Lista cu voturile, scăpată pe internet

Pe 29 noiembrie, France Football urmează să anunțe câștigătorul Balonului de Aur 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 21:23
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 21:34

Pe rețelele de socializare circulă în acest moment o listă potrivit căreia câștigător ar fi Robert Lewandowski învingător, urmat de Leo Messi și de Karim Benzema.

Încă nu este cunoscută veridicitatea listei care circulă în momentul acesta pe internet, însă dacă clasamentul va arăta așa și în ziua decernării Balonului de Aur, acest lucru nu cred că ar surprinde pe nimeni, deoarece Robert Lewandowski a avut două ultime sezoane de vis alături de Bayern.

France Football reia în acest an decernarea trofeului „Balonul de Aur”, după o pauză de un an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Clasamentul apărut pe rețelele de socializare și preluat de toată presa internațională arată înfelul următor:

Robert Lewandowski (Bayern-Polonia), cu 627 de puncte, i-ar fi depășit în clasament pe Messi (Barcelona/PSG-Argentina) și Benzema (Real-Franța). Salah (Liverpool-Egipt) și Jorginho (Chelsea-Italia), completând topul primilor cinci fotbaliști.

Top 10 este completat de Mbappé (PSG-Franța, 6), Kanté (Chelsea-Franța, 7), Haaland (Dortmund-Norvegia, 8), Ronaldo (Juventus/Man. United-Portugalia, 9) și De Bruyne (Man. City-Belgia, 10).

Modifică setările cookies