Franta

A jucat cu Ronaldo, acum este coleg cu Messi și spune lucrurilor pe nume: ”E unic și trebuie să profităm”

Angel Di Maria a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid, iar acum împarte vestiarul cu Leo Messi, conaționalul său, la PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 16:30
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 16:33

Di Maria se felicită pentru că a ales, în urmă cu șase ani, să se transfere pe Parc des Princes, și vorbește la superlativ despre colegul său, Leo Messi. ”E unic și trebuie să profităm de asta”, spune internaționalul argentinian.

Di Maria: ”Messi e unic”

"Să joc cu Messi la nivel de club îmi lipsea. E cel mai bun din lume și continuă să fie. Nimeni nu face ce face el pe teren. E unic și trebuie să profităm de asta. Să joci cu Mbappe e foarte ușor. Mereu e în mișcare, se face valabil pentru pasă, așa că e chiar ușor să strângi assituri.

Echipa noastră de acum seamănă mult cu Real Madrid din 2014. Atunci erau Ronaldo, Benzema și Bale în mare formă, acum avem Neymar, Mbappe și Messi. Mai am contract un an cu PSG, o să vedem dacă merge bine sezonul și la final mă întâlnesc cu Leonardo și discutăm", a spus Angel Di Maria, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Messi nu a înscris, momentan, pentru PSG în Ligue 1, dar are trei reușite în trei meciuri în Liga Campionilor pentru parizieni.

CITESTE SI
Modifică setările cookies