Fotbal extern

Unde a ajuns să joace vărul celebru al lui Messi. Cei doi au evoluat împreună la Barcelona

Atacantul era văzut drept o mare speranță a fotbalului spaniol.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 18:36
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 18:25

Bojan Krkic, care făcea furori acum mai bine de un deceniu în tricoul Barcelonei alături de Leo Messi, a ajuns în această toamnă în prima ligă din Japonia.

Este rezerva lui Iniesta la Vissel Kobe

Atacantul spaniol de origine sârbă în vârstă de 31 de ani a semnat cu Vissel Kobe. A debutat în luna septembrie, în 1-1 cu Sanfrecce Hiroshima, când a intrat în locul lui Andres Iniesta, legendarul jucător de pe ”Camp Nou” aflat acum la finalul carierei. 

Iar în această lună Krkic a înscris primul gol pentru echipa japoneză, în 5-1 cu Urawa Red Diamonds, după ce a fost introdus în locul aceluiași Iniesta.

La 18 ani a debutat la naționala Spaniei

Una din marile speranțe ale Spaniei, pentru care a și debutat la națională la 18 ani, Krkic nu s-a ridicat niciodată la nivelul așteptărilor, deși după plecarea de la Barcelona a trecut pe la AS Roma, AC Milan sau Ajax Amsterdam. Înainte de a ajunge în Japonia, el a jucat în MLS pentru Montreal Impact.

Străbunicii lui Krkic și Messi au fost veri primari, ceea ce îi face pe cei doi fotbaliști veri de gradul al patrulea, ei având un strămoș comun care a trăit în Spania în secolul al XIX-lea.

Modifică setările cookies