Olimpiu Moruțan are Turcia la picioare! Românul, comparat cu Hagi și Messi pentru evoluția din partida cu Lokomotiv

Galatasaray s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Moscova, golul marcat de Kerem Akturkoglu fiind înscris din pasa spectaculoasă a lui Olimpiu Moruțan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 09:37
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 09:43

Olimpiu Moruțan a fost lăsat pe banca de rezerve, însă în minutul 76, Terim l-a trimis în teren, la scorul de 0-0. Fostul jucător al FCSB-ului și-a făcut simțită prezența pe teren imediat și a creat două ocazii importante de gol. 

În minutul 82, Moruțan l-a lansat pe Akturkoglu cu o pasă perfectă, iar atacantul turc l-a executat fără probleme pe portar, deschizând astfel scorul. 

Fanii nu au întârziat să laude evoluția internaționalului român, iar numeroase comentarii de apreciere au apărut pe rețelele de socializare. 

”A schimbat jocul când a intrat, Moruțan este leul meu”, ”Ce am simțit în 2000 când luptam pentru Cupa UEFA cu Hagi în teren am simțit și acum cu Moruțan. Allah să-l binecuvânteze pe cel care a făcut acest transfer”, ”Allah l-a trimis pe Moruțan pentru cei care n-au apucat să-l vadă pe Hagi" sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe rețelele de socializare.

Modifică setările cookies