Fotbal extern

Echipele nationale care vin la Bucuresti pentru Euro 2020 si-au impartit stadioanele! Cine se va pregati pe BIJUTERIA din Ghencea

In aceasta vara, Romania va gazdui 4 partide in cadrul turneului final al Euro 2020. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Ianuarie 2021, 14:40
Data actualizarii: Vineri 08 Ianuarie 2021, 14:43

Federatia Romana de Fotbal a anuntat astazi ca echipele nationale care vor ajunge la Bucuresti si-au impartit stadioanele pe care se vor antrena. 

Astfel, Austria, care va veni in Romania doar pentru meciuri, va sustine antrenamentele pe stadionul Arcul de Triumf, arena pe care se vor pregati si echipele care vor veni in tara noastra pentru partida din optimile de finala ale competitiei. 

Macedonia de Nord se va antrena pe stadionul Steaua, iar Ucraina isi va sustine sesiunile de pregatire pe stadionul "Anghel Iordanescu" din Voluntari, aceste doua reprezentative urmand a sta in Romania pe durata desfasurarii fazei grupelor. 

"Terenurile de antrenament Steaua, Arcul de Triumf, Giulesti si Dinamo au fost puse la dispozitia UEFA cu titlu gratuit, prin garantiile prezentate de Guvernul Romaniei la momentul candidaturii.

Guvernul s-a angajat si la modernizarea acestor baze, reusind deocamdata sa finalizeze proiectele Steaua si Arcul de Triumf. UEFA poate plati proprietarilor bazelor un bonus de satisfactie la finalul competitiei, daca echipele au fost multumite de conditiile de antrenament asigurate", au anuntat oficialii FRF, pe site.

Meciurile de la Bucuresti se vor disputa in perioada 13-28 iunie si vor avea loc pe Arena Nationala. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies