După Pitu, încă un fotbalist din Superliga pleacă în liga secundă din Franța! Cu cine a semnat jucătorul ignorat de Petrescu

Guessouma Fofana CFR Cluj Nimes Olympique Fotbal extern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 19:31
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 19:39

Francezii au anunțat că unul dintre jucătorii lui CFR Cluj s-a înțeles cu un club din liga secundă franceză și îl va avea ca adversar pe Alexi Pitu, proaspăt transferat la Bordeaux.

„Nimes Olympique a oficializat al doilea transfer al iernii; mijlocaș, din nou. Este vorba despre fostul jucător al lui Guingamp, Guessouma Fofana”, au scris jurnaliștii de la francebleu.fr.

Guessouma Fofana a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Fostul mijlocaș al campioanei CFR Cluj este al doilea transfer al clubului francez, în această iarnă, după achiziția senegalezului Joseph Lopy.

Fofana a fost transferat la Nimes Olympique la insistențele antrenorului Frederic Bompard, care l-a mai avut pe mijlocașul de 30 de ani sub comanda sa la Guingamp.

Fofana, ignorat de Petrescu la CFR

Gouessouma Fofana a ajuns la CFR Cluj când pe banca ardelenilor se afla Marius Șumudică. După revenirea lui Dan Petrescu la conducerea tehnică a campioanei, francezul nu a mai prins niciun minut, fiind ignorat complet de „Bursuc”.

  • 7 meciuri a strâns Gouessouma Fofana în tricoul campioanei, adunând 278 de minute.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!