Duel de FOC pentru Razvan Lucescu! Al Hilal si-a aflat adversara din finala Ligii Campionilor Asiei! Cu cine va juca

Duel de FOC pentru Razvan Lucescu! Al Hilal si-a aflat adversara din finala Ligii Campionilor Asiei! Cu cine va juca

Al Hilal si-a aflat adversara din finala Ligii Campionilor Asiei.

Echipa antrenata de Razvan Lucescu, Al Hilal s-a calificat ieri in finala Ligii Campionilor Asiei dupa un meci dramatic cu Al Sadd. Echipa lui Lucescu a castigat mansa tur cu 4-1 si pareau ca sunt cu un pas in finala. Returul a fost insa unul incendiar. Al Hilal a deschis scorul in minutul 13, insa in doar 3 minute Al Sadd a intors scorul si a marcat de 3 ori. In minutul 25, Gomis a redus din diferenta si a stabilit scorul pauzei. In partea a doua, Al Sadd a mai inscris doar o data si Al Hilal s-a calificat in finala dupa 6-5 la general.

Astazi a avut loc cealalta semifinala, cea dintre Urawa Red Diamonds si Guangzhou Evergrande. In meciul tur, Urawa s-a impus cu 1-0, iar in aceasta dupa-amiaza a castigat si meciul retur cu 2-0 si se califica in finala cu scorul de 3-0 la general, acolo unde va intalni echipa lui Razvan Lucescu.

Urawa Red Diamonds este o echipa din Japonia, antrenata de Tsuyoshi Otsuki. Doar 3 brazilieni se afla in lotul celor de la Urawa, Mauricio Antonio, Ewerton si Fabiricio. Restul lotului este completat de jucatori japonezi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția Guvernului privind documentele referitoare la grupul de lucru pentru verificarea deceselor COVID
BRAT
Modifică setările cookies