Thierry Henry celtic Dan Petrescu Franta montreal Fotbal extern

Dan Petrescu are un nou rival pentru banca lui Celtic! Legendarul Thierry Henry e anuntat de presa din Anglia ca principal favorit

Dan Petrescu s-a despartit recent de Kayserispor, iar zvonurile spuneau ca se afla pe lista lui Celtic, dupa demiterea lui Neil Lennon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Februarie 2021, 18:24
Data actualizarii: Joi 25 Februarie 2021, 18:34

Alte nume vehiculate pentru banca scotienilor sunt Rafa Benitez si Frank Lampard, insa englezii anunta un nou nume aparut pe lista, care este vazut ca principal favorit sa o antreneze pe Celtic. Este vorba de Thierry Henry, legendarul atacant al lui Arsenal, care s-a despartit de Montreal, joi, din cauza unor 'probleme familiale', acelasi motiv pe care l-a invocat si Dan Petrescu la despartirea de Kayserispor.

Cei de la Tuttosport spun ca venirea lui Henry in Scotia este foarte probabila, mai ales dupa ce varianta Bournemouth, o alta echipa despre care s-a zis ca-l doreste pe francez, a picat. Fosta echipa de Premier League l-a numit principal cu functii depline pe Jonathan Woodgate, cel putin pana la finalul sezonului, iar o eventuala aducere a lui Henry pare improbabila.

  • Dan Petrescu are un nou rival pentru banca lui Celtic! Legendarul Thierry Henry e anuntat de presa din Anglia ca principal favorit

Modifică setările cookies