Cum va arăta Craiova lui "Reghe"? Meciul cu Laci ar putea aduce o schimbare tactică majoră

CSU Craiova Craiova - Laci Laurentiu Reghecampf tactica Universitatea Craiova Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 15:42
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 15:55

Craiova - KF Laci se va juca joi, 29 iulie, și va fi livetext pe www.sport.ro. 

Lipsit de accidentații Paul Papp, Andrei Ivan și George Cîmpanu și proaspăt transferatul Alex Cicâldău, Laurențiu Reghecampf va trebui să facă mai multe schimbări în formula de start a Craiovei, pentru returul cu albanezii de la KF Laci. Specialiștii se așteaptă ca noul antrenor să schimbe și tactica de joc, dintr-un 4-2-5-1 ineficient în acest început de sezon, într-un 4-3-3 mai ofensiv, care să ajute la remontarea scorului din tur, 1-0 pentru albanezi. 

BANCU AR PUTEA FI URCAT ÎN LINIA MEDIANĂ

Cel mai probabil, "Reghe" va miza pe formula Lazar - Vlădoiu, Găman (Constantin), Bălașa, Vătăjelu - Nistor, Mateiu, Bancu - Gustavo, Koljici, Markovici. În noua formulă, noutatea ar fi urcarea căpitanului Nicușor Bancu, cel puțin temporară, până la soluționarea problemelor de efectiv și până la încheierea perioadei de mercato, în linia de mijloc, după ce a fost aspru criticat pentru calitățile defensive.

Acesta ar urma să îi lase locul în banda stângă a defensivei lui Bogdan Vătăjelu, fundaș de meserie și mai combativ decât jucătorul folosit de Mirel Rădoi pe acest post la echipa națională, ca o improvizație. Bancu ar avea o libertate mai mare în teren și posibilități mai multe de a oferi ultima pasă și de a șuta la poarta adversă.

REGHECAMPF AR PUTEA FOLOSI TRIPLETA GUSTAVO - KOLJICI - MARKOVICI

În ofensivă, oltenii ar putea să atace cu ce au mai bun la dispoziție, cu linia de atac Gustavo - Koljici - Markovici, în condițiile în care Cîmpanu și Ivan sunt accidentați, Roman are probleme medicale în continuare, iar Ofosu și Bairam trec printr-o ușoară criză de formă, după ce au acuzat și ei indispoziții medicale. Craiova caută o formulă stabilă de atac, după productivele triplete Băluţă - Mitriţă - Gustavo și Mihăilă - Koljici - Ivan.  

Meciul dintre Craiova și KF Laci, contând pentru turul 2 preliminar al Europa League, se va juca joi, 29 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova. În tur a fost 1-0 pentru albanezi. Echipa olteană ocupa acum poziția a 11-a în Liga 1, după victoria la limită cu FC Argeș (1-0) și dezastrul cu FCSB (1-4). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!