Laurentiu Reghecampf Universitatea Craiova Superliga Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf explică care este filozofia noului antrenor de la Craiova: "Muncește, e serios"

Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf explică care e filozofia noului antrenor de la Craiova: "Muncește, e serios"

Universitatea Craiova l-a adus antrenor pe Laurențiu Reghecampf.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 10:36
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 10:42

Tehnicianul care a scris istorie pentru FCSB a decis să revină în România și să semneze cu rivala echipei lui Becali la doar câteva ore după meciul direct dintre cele două echipe. Universitatea Craiova a pierdut meciul, cu 1-4.

Basarab Panduru a fost secundul ui Reghe la Al Wasl, astfel că îi știe foarte bine filozofia. Acesta crede că Reghecampf va folosi sistemul 4-3-3, de aceea transferurile lui Andrei Ciobanu și Paul Anton, despre care se discută momentan, ar fi de bun augur pentru tactica și filozofia sa. Într-o intervenție la Telekom Sport, acesta a explicat cum gândește Reghecampf:

  • Fostul secund al lui Laurențiu Reghecampf explică care este filozofia noului antrenor de la Craiova: Muncește, e serios

"Probabil că cine-l cunoaşte ştie că vine când trebuie să vină. Nu îi e frică de niciun meci, Craiova a făcut o alegere foarte bună. E omul care poate transforma Craiova într-o echipă periculoasă, care se bate la titlu, deşi e cu şansa a treia, după FCSB şi CFR Cluj. E greu, dar munceşte, e serios şi cred că va arăta bine Craiova. El ştie ce trebuie schimbat. Una e să fim neimplicaţi şi alta e să fiu de mâine antrenor. 

Da, are nevoie de jucători şi vor veni. Şi despre Ciobanu s-a vorbit. Mi se par variante bune, Ciobanu şi Anton. El probabil că va juca 4-3-3, că aşa îi place. La Al Wasl a jucat aşa, avea şi jucători pentru sistemul ăsta. Sistemul îl faci în funcţie de jucători. El asta juca, probabil că asta joacă şi acum, că asta vrea Craiova. E frumos sistemul şi arată foarte bine, Ciobanu şi Anton intră în sistemul ăsta.

Eu cred că aici nu ai cum să ceri răbdare, nici el nu poate cere, că acolo lumea nu are. Lumea crede că dacă a venit câştigă campionatul. Trecem de la bere la şampanie. Era o bere trezită până acum. Răbdare nu ştiu dacă e, el ştie că trebuie să facă rezultate. Anton şi Ciobanu îl pot ajuta, dar poate mai are nevoie şi în alte compartimente de doi, trei jucători. Cu Ouzounidis nu juca echipa. Nici cu Bergodi, dar avea puncte".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!