Paul Anton Universitatea Craiova Superliga Reghecampf vrea să întărească mijlocul Universității! Un jucător de la Dinamo este așteptat în Bănie

Reghecampf vrea să întărească mijlocul Universității Craiova! Un jucător de la Dinamo este așteptat în Bănie

Universitatea Craiova poate aduce un jucător de la Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 21:37
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 23:07
Pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Alexandru Cicâldău, Craiova încearcă să îl transfere pe Paul Anton, de la Dinamo. ProSport scrie că Universitatea își propune să îl aducă pe Anton atunci când acesta va rămâne liber de contract.
 
Astfel, Craiova încearcă să refacă duo-ul Dan Nistor - Paul Anton. Cei doi mijlocași au avut evolutii foarte apreciate în perioada în care împarțeau centrul terenului la Pandurii și Dinamo. Anton și-a depus memoriu pentru a rămâne liber de contract în această vară. Contractul său este scadent în 2022.
 
Paul Anton este un fotbalist apreciat la Craiova. Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universității a spus, în decembrie 2020, pentru sursa citată, că Paul Anton este ca propriul fiu, pentru el. Ei sunt prieteni din perioada în care Anton evolua în Spania, la Getafe.
 
"Paul Anton este copilul meu, un băiat deosebit. Am colaborat excelent la Getafe și nu știu de ce n-a rămas în Spania. Ar fi făcut față cu siguranță în La Liga, s-ar descurca și acum Îmi place ca om și ca jucător. Un caracter pozitiv, dă tot ce are, nu poți să-i reproșezi nimic. Paul joacă mereu cu multă dăruire și lasă totul pe teren", spunea Gica Craioveanu, în decembrie.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!