reghecampf Universitatea Craiova Superliga Avertisment pentru Reghecampf: "Noi nu ne-am gândit niciodată să-l schimbăm"

Așa a fost ales Reghecampf la Craiova: "Filosofia antrenorului este cheia!"

Universitatea Craiova a produs surpriza și l-a adus pe Laurențiu Reghecampf.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 19:25
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 19:44

Antrenorul care a scris istorie pentru rivala FCSB a decis să se întoarcă în România, pe banca Universitații Craiova, la doar o zi după ce echipa lui Rotaru a fost umilită de echipa lui Gigi Becali.

Cârțu crede că demiterea lui Ouzounidis a fost una surprinzătoare, mai ales că acesta a câștigat două trofee. Totuși, el a expus criteriile prin care se alege un antrenor la Craiova: 

  • Avertisment pentru Reghecampf: Noi nu ne-am gândit niciodată să-l schimbăm

"Ouzounidis câştigase doua trofee, noi nu ne-am gândit niciodată să-l schimbăm. Nu naţionalitatea antrenorului e cheia, ci ceea ce transmite şi filosofia pe care s-o impună şi pe care s-o aplice la echipă şi exact cum spui, o mână de fier.

Un antrenor la Universitatea Craiova, în el trebuie să vibreze orice mişcare a jucătorilor, a patronului, a suporterilor, dragostea suporterilor. (V-a propus Rotaru să antrenaţi echipa?) Dacă am spus că nu mai vreau să antrenez, ce propunere să-mi facă domnul Rotaru?

Dar pentru Universitatea Craiova, orice vibrează despre acest club trebuie să intre în tine ca antenor şi tu să fii capabil să găseşti tot timpul soluţia pozitivă. Asta înseamnă antrenorul Universitatii Craiova", a spus Câtțu, în direct la Look Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!