FOTO Cristiano Ronaldo, ironizat după ce a fost fotografiat la o gală de box: "Întrebați-l dacă s-a uitat la meciul lui United"

Cristiano Ronaldo Cupa Ligii Angliei Manchester United Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 12:05
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 12:10

Cristiano Ronaldo și fiul său cel mare au fost prezenți la o gală de box, care a avut loc în week-end-ul trecut în Arabia Saudită. 

La evenimentul în care main event a fost meciul dntre Jake Paul și Tommy Fury au fost prezente diferite vedete, printre care Mike Tyson și Derek Chisora.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu starul portughez și fiul acestuia, iar în multe dintre acestea a fost surprins în timp ce se uita pe telefon.

Pe rețelele de socializare au apărut numeroase comentarii, prin intermediul căruia Cristiano Ronaldo era ironizat că ar urmări finala Cupei Ligii Angliei, dintre Manchester United și Newcastle

"Se uită la fotografiile cu trofeul câștigat de Manchester United", "Căderea din grație, ar fi putut ridica un trofeu, dar fost la un meci de box al lui Jake Paul", "Întrebați-l dacă s-a uitat la meciul lui United" sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez s-au mutat cu chirie într-o casă de lux

Cristiano și Georgina s-au mutat de curând într-o casă dintr-un complex exclusivist din Riyadh, cu pază la cel mai înalt nivel și acces rapid la diverse facilități, precum restaurante, magazine și săli de sport, potrivit The Sun. 

Sursa citată scrie că, cel mai probabil, Ronaldo și partenera sa locuiesc acum în cartierul Al Muhammadiyah, cunoscut pentru stabilimentele de lux și viața de noapte agitată. O altă variantă pe care fotbalistul a luat-o în calcul a fost zona Al Nakheel, unde există numeroase școli internaționale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!