Cristiano Ronaldo, alături de un român și un jucător trecut prin Liga 1 în echipa etapei din Arabia Saudită! 

Cristiano Ronaldo al raed Al-Nassr Anthony Nwakaeme Silviu Lung Jr. Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 18:23
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 18:24

Cristiano Ronaldo face pereche în echipa etapei din Arabia Saudită cu un român și un jucător care a evoluat în Liga 1.

Cristiano Ronaldo (38 ani) a avut o nouă evoluție încântătoare pentru Al-Nassr. În ultimul joc din campionat, cu Damac, superstarul portughez a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale. Reușita este și mai notabilă, având în vedere că a izbutit să înscrie toate goluri în prima repriză, respectiv în minutetele 18, 23 și 44. 

Silviu Lung Jr. și Anthony Nwakaeme, alături de Ronaldo în echipa etapei 

Hatrick-ul l-a propulsat pe Cristiano Ronaldo în echipa etapei din Arabia Saudită, având cel mai mare punctaj, 9.1. În atac, deținătorul a 5 Baloande de Aur face pereche cu Anthony Nwakaeme (33 ani), nigerianul care a jucat pentru Arieșul Turda, Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești, și care a oferit pasa decisivă pentru golul egalizator, în Al-Taawoun -  Al Feiha, 1-1, primind nota 7.7. 

În poartă este nimeni altul decât Silviu Lung Jr. (33 ani). Românul a fost eroul lui Al-Raed, în meciul cu Al-Ittihad, 0-0, echipa de pe locul 2 în Arabia Saudită. Paradele sale i-au adus un punct lui Al-Raed, grupare pregătită de Marius Șumudică (51 ani), și nota 8.8. Mândru de realizarea sa, Silviu Lung Jr. a ținut să distribuie această reușită pe contul oficial de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!