FOTO Ronaldo a plătit nota de 250.000 de euro la hotel și s-a mutat cu chirie. Unde locuiește acum starul portughez

Ronaldo casa cristiano ronaldo Cristiano Ronaldo Fotbal extern
Ionuț Axinescu
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 16:05
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 16:17

Cristiano Ronaldo (38 de ani) se simte tot mai bine în Arabia Saudită, țara în care joacă din luna ianuarie.

După un început greoi, portughezul impresionează la Al Nassr, pentru care a înscris deja de cinci ori și a oferit două assist-uri. Plătit cu 200 de milioane de euro pe an, Ronaldo a locuit până acum la Four Seasons, un hotel de cinci stele din Riyadh, capitala Arabiei Saudite. Starul a avut la dispoziție zona Kingdom Suite, la etajele 48 și 49 din clădirea cu 99 de etaje și o vedere panoramică a orașului, unde plătea circa 8.000 de euro pe noapte. 

Acum, odată ce mama sa, Dolores Aveiro, a venit la Riyadh ca să petreacă timp alături de Cristiano și familia acestuia, lusitanul și Georgina Rodríguez au părăsit hotelul de lux și s-au mutat la casă nouă. La check-out, Ronaldo a plătit circa 250.000 de euro pentru șederea sa.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez s-au mutat cu chirie într-o casă de lux

Cristiano și Georgina s-au mutat în weekend-ul recent încheiat într-o casă dintr-un complex exclusivist din Riyadh, cu pază la cel mai înalt nivel și acces rapid la diverse facilități, precum restaurante, magazine și săli de sport, potrivit The Sun. 

Sursa citată scrie că, cel mai probabil, Ronaldo și partenera sa locuiesc acum în cartierul Al Muhammadiyah, cunoscut pentru stabilimentele de lux și viața de noapte agitată. O altă variantă pe care fotbalistul a luat-o în calcul a fost zona Al Nakheel, unde există numeroase școli internaționale.

Pentru început, fostul câștigător al Balonului de Aur nu s-a grăbit să cumpere o casă, ci a închiriat una. Proprietatea se află în apropierea stadionului lui Al Nassr, iar zona este una în care locuiesc foarte mulți cetățeni europeni care lucrează în Arabia Saudită.

Ronaldo și Georgina Rodríguez au postat deja câteva fotografii făcute în noua lor casă, inclusiv una în care starul o ține în brațe pe fiica sa Bella Esmeralda (VEZI GALERIE FOTO). De asemenea, cuplul s-a fotografiat în noua vilă de Ziua Îndrăgostiților. 

Ronaldo își vinde casa din Anglia pentru 6,2 milioane de euro

Odată cu mutarea la Riyadh, Ronaldo a mai făcut o mișcare pe piața imobiliară. Portughezul tocmai și-a pus în vânzare casa de cinci stele din Manchester. Aflată în Alderley Edge, proprietatea este descrisă de agenții imobiliari drept „o capodoperă a designului modern”. 

Are o casă de oaspeți, piscină interioară, sală de sport, terenuri de tenis, saună și o sală de cinema uriașă. 6,2 milioane de euro este prețul pe care Cristiano îl cere în schimbul acestui conac.

Ronaldo deține mai multe proprietăți în jurul lumii. El are două case în Lisabona, două vile în zonele rezidențiale din Madrid și o clădire cu șapte etaje în Madeira, cu teren de fotbal și două piscine olimpice, unde acum locuiesc mama și fratele său, Hugo.

După ce se va retrage, Cristiano și familia sa plănuiesc să se mute la Lisabona, într-o proprietate în care fotbalistul a investit 21 de milioane de euro și va fi gata în această vară. Cu o suprafață de trei mii de metri pătrați, noua reședință a lui Ronaldo va avea teren de tenis, două piscine, săli de sport și un garaj imens.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!