Cristiano Ronaldo cheamă la Al Nassr un fost coleg de la Juventus! Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Cristiano Ronaldo al nassr Arabia Saudita Carlo Pinsoglio juventus Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 15:20
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 15:17

Cristiano Ronaldo (38 de ani) s-a adaptat excelent în Arabia Saudită, iar acum ar putea juca și un așa-zis rol de scouter pentru Al Nassr.

Al Nassr se află în căutarea unui portar, iar Cristiano Ronaldo ar fi propus varianta Carlo Pinsoglio (32 de ani), goalkeeper-ul lui Juventus, care este a treia variantă din lotul torinezilor și rămâne liber de contract în vară.

Cristiano Ronaldo i-ar fi propus portarului Carlo Pinsoglio să meargă la Al Nassr

Ronaldo și Pinsoglio au o relație excelentă din perioada în care portughezul evolua petru Juventus, iar CR7 l-ar fi contactat acum pe goalkeeper-ul italian pentru a-i propune un transfer la Al Nassr, în vară.

Pentru moment, nu există un răspuns clar din partea lui Pinsoglio, goalkeeper-ul "fiind total concentrat pe prezent și conștient de rolul său pe care îl are în vestiar", scriu italienii de la Gazzetta dello Sport.

Al Nassr a acuzat recent probleme la nivelul portarilor. Experimentatul columbian David Ospina este accidentat, astfel că saudiții l-au împrumutat în această iarnă pe argentinianul Agustin Rossi, de la Boca Juniors. Titularul din ultimele meciuri a fost Nawaf Al-Aqidi.

Crescut de Juventus și împrumutat adesea la alte echipe din Italia, Carlo Pinsoglio nu a mai schimbat clubul din 2017. Chiar și așa, italianul a avut doar cinci oportunități de-a lungul întregii cariere pentru a apăra poarta "Bătrânei Doamne", de fiecare dată în ultima etapă a sezoanelor.

"În absența unei prelungiri de contract cu Juventus, Pinsoglio ar urma să își caute o nouă echipă, iar Ronaldo l-ar putea ajuta. Cei doi rămâneau de fiecare dată după antrenamentele de la Juventus pentru șuturi la poartă, lovituri libere, penalty-uri sau provocări interesante, care au dus la prietenia dintre cei doi", au mai scris italienii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!