Cristiano Ronaldo, campion în Cupa Ligii Angliei? În ce condiții ar putea primi medalia starul portughez

Cupa Ligii Angliei Cristiano Ronaldo Manchester United Newcastle Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 13:07
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 13:23

Manchester United a cucerit Cupa Ligii Angliei, după ce a învins-o pe Newcastle United cu scorul de 2-0, în finala jucată pe Stadionul Wembley din Londra.

"Diavolii roşii" au obţinut primul lor trofeu după o pauză de şase ani, fiind în cursă şi pentru titlu în Premier League, Cupa Angliei şi Europa League. Manchester United nu mai câştigase un trofeu din 2017, când Jose Mourinho o conducea la câştigarea Europa League.

Echipa antrenată de Erik ten Hag s-a impus prin golul marcat de Casemiro (minutul 33) şi autogolul lui Sven Botman (minutul 39). "Coţofenele" nu au mai câştigat un trofeu de 68 de ani, aceasta fiind prima lor finală după 1999.

Cristiano Ronaldo ar putea primi medalie de campion 
 

Starul portughez a plecat de la Manchester United înaintea Campionatului Mondial din Qatar, însă ar putea primi medalia de campion în Cupa Ligii Angliei, deoarece a evoluat în partidele de la începutul sezonului.

Decizia de a-i oferi sau nu distincția rămâne la latitudinea clubului, așa cum se arată în regulamentul EFL. 

"Pe lângă trofeu, comitetul de conducere oferă 30 de medalii clubului câștigător și treizeci de medalii clubului finalist", anunță presa din Anglia, astfel că Manchester United ar putea să-i ofere lui Ronaldo o medalie.

Cristiano Ronaldo, ironizat pe rețelele de socializare
 

Cristiano Ronaldo și fiul său cel mare au fost prezenți la o gală de box, care a avut loc în week-end-ul trecut în Arabia Saudită. 

Pe rețelele de socializare au apărut numeroase comentarii, prin intermediul căruia Cristiano Ronaldo era ironizat că ar urmări finala Cupei Ligii Angliei, dintre Manchester United și Newcastle. 

"Se uită la fotografiile cu trofeul câștigat de Manchester United", "Căderea din grație, ar fi putut ridica un trofeu, dar fost la un meci de box al lui Jake Paul", "Întrebați-l dacă s-a uitat la meciul lui United" sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!