Fotbal extern

"Ce le-a facut, i-a batut? Romanii sunt tigani si el nu poate sa spuna acest lucru!" Cristi Balaj a TUNAT dupa ce UEFA l-a suspendat pe Coltescu

Seful de la ANAD a vorbit despre decizia luata de UEFA in privinta lui Sebastian Coltescu dupa scandalul de la Paris. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Martie 2021, 13:38
Data actualizarii: Marti 09 Martie 2021, 13:43

Forul international a hotarat ca arbitrul roman nu poate fi acuzat dar rasism, dar a fost suspendat la meciurile din competitiile europene pana la sfarsitul sezonului. Octavian Sovre, asistentul din Oradea aflat si el sub investigare (a carui voce se aude de asemenea strigand 'ala negru' in sistemul de comunicare interna al arbitrilor) a fost de asemenea avertizat si trimis la 'reeducare'. 

Cristi Balaj a fost scarbit de hotararea luata de UEFA si sustine ca oficialul de la Basaksehir, care i-a facut pe romani tigani ar trebui suspendat. 

"O anomalie, lucrurile acestea trebuiau facute inainte. Nu poti sa vii sa sanctionezi un arbitru, sa-i spui ca el de fapt nu a gresit, dar ca nu s-a comportat adecvat. Ce le-a facut, i-a batut? Este o decizie care pot sa spun ca ma scarbeste. Dar nu a fost rasism.

O intamplare care ar putea sa fie caracterizata ca rasism au fost cuvintele oficialului turc, care a spus ca, la el in tara, romanii sunt tigani si el nu poate sa spuna acest lucru. Si a ramas nesanctionat", a declarat Cristi Balaj, la ProSport. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies