Cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii, in pericol! Comitetul Executiv al UEFA se va reuni vineri pentru a decide ce sanctiuni vor fi luate

UEFA Aleksander Ceferin Super League super liga Superliga Fotbal extern Comitetul Executiv al UEFA se va reuni vineri si va decide ce sanctiuni vor fi luate! Cele 12 membre fondatoare ale Super Ligii, in pericol
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 09:52
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 09:59

Competitia care nu a fost oficiala decat 48 de ore le poate aduce sanctiuni grave celor 12 cluburi fondatoare.

Presedintee UEFA, Aleksander Ceferin, a revenit la sentimente mai bune fata de cluburile care au format Super Liga si spune ca trebuie sa se gaseasca o cale de reconciliere in care lucrurile sa mearga inainte, asta dupa ce initial acesta vorbea de sanctiuni foarte dure pentru aceste echipe care au deteriorat integritatea fotbalului.

"Important este acum sa mergem inainte, sa reconstruim unitatea de care s-a bucurat anterior acest sport si sa mergem inainte impreuna", a precizat Ceferin intr-un comunicat.

  • Comitetul Executiv al UEFA se va reuni vineri si va decide ce sanctiuni vor fi luate! Cele 12 membre fondatoare ale Super Ligii, in pericol

Proiectul "a avut deja consecinte, intr-o oarecare maniera, intrucat cluburile fondatoare trebuie sa traiasca cu rusinea lor", a spus Karl-Erik Nilsson, unul din vicepresedintii instantei.

"Vom discuta eventuale consecinte suplimentare" la reuniunea de vineri, a adaugat oficialul suedez, citat de site-ul Fotbollskanalen. "Dar oricum vor exista consecinte, in special in ce priveste increderea si credibilitatea lor pe viitor", a adaugat Nilsson.

Totusi, ramane de vazut ce vor decide oficialii UEFA, mai ales ca exista presiuni din partea celorlalte cluburi ca cei 12 granzi sa fie sanctionati si dati ca exemplu, pentru ca pe viitor sa nu mai existe probleme de genul si lumea fotbalului sa fie unita, asa cum s-a crezut ca este si pana acum.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!