Fotbal extern

CFR Cluj a anunțat lotul de jucători cu care Petrescu va evolua în Conference League! Nume importante lăsate pe dinafară

Meciurile lui CFR Cluj din Conference League se văd ÎN DIRECT pe PRO X și www.sport.ro!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 23:57
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 23:58

CFR Cluj și-a făcut lista de jucători cu care debutează în grupele Conference League. 23 de jucători are Dan Petrescu în lotul cu care se va lupta în noua competiție europeană, iar în afara listei au rămas multe nume importante. 

Nu mai puțin de 8 jucători nu au prins lotul trimis de CFR Cluj: Giedrius Arlauskis, Alexandru Chipciu, Mihai Butean, Gouessome Fofana, Ovidiu Hoban, Iasmin Latovlevici, Sebastian Mailat și Anas Tahiri. Aceștia nu au fost incluși nici pe lista trimisă de CFR Cluj la LPF, astfel că nu vor juca nici în campionat, dar nici în cupele europene. 

  • CFR Cluj a anunțat lotul de jucători cu care Petrescu va evolua în Conference League! Nume importante lăsate pe dinafară

CFR Cluj se află în Grupa D din Conference League, acolo unde mai sunt AZ Alkmaar (Olanda, Jablonec (Cehia) și Randers (Danemarca). 

Lotul lui CFR Cluj pentru grupele Conference League 
 

• Portari: Cristiano Figueiredo, Cristian Bălgrădean

• Fundași: Andrei Burcă, Cristian Manea, Danijel Graovac, Denis Ciobotariu, Mateo Susic, Rachid Bouhenna, Mario Camora, Mike Cestor, Florin Ștefan

• Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Run Mar Sigurjonsson, Ciprian Deac, Juan Culio, Boateng Bismark Adjei-Boateng, Claudiu Petrila, Mihai Bordeianu

• Atacanți: Constantin Păun, Billel Omrani, Ionuț Costache, Gabriel Debeljuh, Denis Alibec

Reacția lui Petrescu când a fost întrebat despre absențele anumitor jucători 
 

Dan Petrescu a vorbit despre zvonurile apărute, conform cărora ar fi dat afară mai mulți jucători de la echipă. Totodată, antrenorul a comentat și situația lui Arlauskis. 

„Eu nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, nu l-am văzut până acum. Eu nu știu unde e Arlauskis. Trebuia să dau la lista UEFA trei portari. Doi și unul U21, Otto, care e crescut de club. Arlauskis, nefiind acolo și spunându-mi-se că e accidentat, cum să-l trec eu pe listă?

El a vorbit cu Mara și i-a spus că face tratament în Lituania. Dacă n-a considerat să mă sune pe mine, asta e problema lui. Eu am lucrat foarte bine cu el patru ani. El a declarat că s-a întors pentru o anumită persoană, pentru Marian Copilu. Dacă a declarat așa, poate așa a vrut să fie, nu știu, dar eu, în niciun caz, nu am avut o problemă cu el.

Cum să fie de ajutor dacă e accidentat? Eu pot să risc? Eu am schimbat atât lista asta că n-am mai înțeles nimic

Au apărut titluri că i-am dat afară, eu nici nu i-am văzut la antrenamente.

Mie îmi place să am de unde să aleg, voiam să trec mai mulți pe listă, dar nu avem loc. Nici în campionat nu avem loc, asta e problema”, a declarat Petrescu pentru Digi Sport.

Programul lui CFR Cluj în Conference League
 

16 septembrie: Jablonec - CFR Cluj, de la 22:00 

30 septembrie: CFR Cluj - Randers, de la 19:45 

21 octombrie: CFR Cluj - AZ Alkmaar, de la 22:00 

4 noiembrie: AZ Alkmaar - CFR Cluj, de la 19:45  

25 noiembrie: Randers - CFR Cluj, de la 22:00 

9 decembrie: CFR Cluj - Jablonec, de la 19:45 

CITESTE SI

Modifică setările cookies