Liga 1

„Nici nu i-am văzut la antrenamente!” Petrescu vorbește despre Arlauskis și jucătorii despre care s-a spus că i-a dat afară

Dan Petrescu a comentat situația de la echipă. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 20:39
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 23:47

Antrenorul campioanei României s-a plâns de câteva dintre problemele pe care le are la echipă, una dintre cele mai importante fiind lista mică de jucători pe care îi poate înscrie atât în campionat, cât și în competițiile europene. 

Mai mult, profitând de această situație, Dan Petrescu a comentat situația lui Giedrius Arlauskis, apărător aprig al lui Marian Copilu, care a fost dat afară de la CFR, împreună cu Marius Șumudică. Portarul a plecat în Lituania, după accidentarea suferită, iar de atunci, conform spuselor antrenorului, a comunicat doar cu Bogdan Mara. 

  • „Nici nu i-am văzut la antrenamente!” Petrescu vorbește despre Arlauskis și jucătorii despre care s-a spus că i-a dat afară

„Problema numărul 1 a mea este numărul de jucători care pot fi înscriși pe lista UEFA și pe lista de campionat. Nu avem jucători formați de club, suferim foarte mult și în România și la UEFA. E un număr foarte mic, în opinia mea. Eu nu am dat pe nimeni afară, cum se spune de Arlauskis. De când am ajuns, nu l-am văzut până acum. Eu nu știu unde e Arlauskis. Trebuia să dau la lista UEFA trei portari. Doi și unul U21, Otto, care e crescut de club. Arlauskis, nefiind acolo și spunându-mi-se că e accidentat, cum să-l trec eu pe listă?

El a vorbit cu Mara și i-a spus că face tratament în Lituania. Dacă n-a considerat să mă sune pe mine, asta e problema lui. Eu am lucrat foarte bine cu el patru ani. El a declarat că s-a întors pentru o anumită persoană, pentru Marian Copilu. Dacă a declarat așa, poate așa a vrut să fie, nu știu, dar eu, în niciun caz, nu am avut o problemă cu el.

Cum să fie de ajutor dacă e accidentat? Eu pot să risc? Eu am schimbat atât lista asta că n-am mai înțeles nimic”, a spus Dan Petrescu pentru Digi Sport. 

„Nici nu i-am văzut la antrenamente!” 

Mai mult, tehnicianul a declarat că se afla în căutarea unui atacant, după accidentarea lui Denis Alibec, cu care se și înțelesese pentru transfer, însă i s-a comunicat că nu ar putea fi trecut pe lista UEFA. 

Petrescu a ținut încă o dată să puncteze faptul că nu a dat afară niciun jucător, iar aceștia nu s-ar mai fi prezentat la antrenamentele echipei. 

„Voiam atacant, am vorbit cu el, un jucător foarte bun, ne-am înțeles cu el, dar am aflat că nu aveam pe ce listă să îl punem. Au apărut titluri că i-am dat afară, eu nici nu i-am văzut la antrenamente.

Mie îmi place să am de unde să aleg, voiam să trec mai mulți pe listă, dar nu avem loc. Nici în campionat nu avem loc, asta e problema”, a adăugat antrenorul. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies