Castigatoarea Ligii Campionilor Africii, decisa la masa verde dupa TREI LUNI de la finala! Ce s-a intamplat pe teren

Castigatoarea Ligii Campionilor Africii, decisa la masa verde dupa TREI LUNI de la finala! Ce s-a intamplat pe teren

Esperance Tunis a fost declarata castigatoare a Ligii Campionilor Africii la masa verde.

Comisia de apel a Confederatiei africane de fotbal (CAF) a respins recursul formulat de clubul marocan Wydad Casablanca si a confirmat statutul echipei Esperance Sportive de Tunis de castigatoare a Ligii Campionilor Africii, editia 2018/2019.

Comisia de apel a mentinut decizia Comisiei de disciplina a CAF din 7 august, respingand argumentele clubului marocan Wydad, ai carui jucatori au parasit terenul in minutul 59 al meciului retur al finalei, dupa ce arbitrul le-a anulat un gol.

Echipa marocana s-a retras dupa ce a insistat ca arbitrul Bakary Gassama (Gambia) sa consulte sistemul VAR, dar acesta nu era functional. Arbitrul a incercat sa-i convinga pe marocani sa reia jocul si l-a suspendat dupa aproape 90 minute de asteptare.

Intr-un comunicat, CAF a precizat ca "arbitrul este investit cu autoritate pentru a lua decizia finala pe teren de la inceputul partidei si ca decizia lui nu depinde de revizuirea Comisiei de Apel".

Comisia de apel a confirmat ca meciul a fost pierdut la masa verde de Wydad Casablanca din cauza ca jucatorii sai au refuzat reluarea jocului. Decizia este finala si pune capat unei caz plin de controverse in ultimele luni, in care Comitetul Executiv al CAF a dispus initial rejucarea meciului, care a fost revocata de TAS.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT