Fotbal extern

GALERIE FOTO Brazilianul Hulk a devenit din nou tată. Camila, nepoata fostei sale soții, a adus pe lume o fetiță

Relația internaționalului în vârstă de 35 de ani cu tânara Camila (33 de ani) a provocat nenumărate critice în presa din Brazilia. Fosta soție a atacantului nu poate trece peste ce i s-a întâmplat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 14:19
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 14:48

Hulk (35 de ani), atacantul formației Atletico Mineiro, a devenit din nou tată. Partenera sa de viață, Camila, a adus pe lume o fetiță, iar internaționalul brazilian a anunțat evenimentul pe Instagram. 

Fost jucător la FC Porto și Zenit, actualul atacant de la Atletico Mineiro s-a căsătorit la începutul anului 2020 cu Camila Angelo, nepoata fostei soții. Fotbalistul în vârstă de 35 de ani mai are trei copii cu fosta soție, Iran. 

"Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia mea, pe care o voi onora și o voi iubi pentru totdeauna. Bine ai venit, prințesa mea!

Te voi iubi și te voi proteja mereu! Ești răspunsul la rugăciunile noastre. Fiica mea, ai venit să ne faci viața și mai frumoasă. Ești binecuvântarea noastră!", a scris Hulk, pe pagina sa de Instagram.

Hulk, avere de 70 milioane de dolari

Givanildo Vieira de Sousa și Iran Angelo de Souza au fost căsătoriți timp de 12 ani, din 2007 până în iulie 2019, când s-au despărțit în mod oficial. La câteva luni, Hulk a început o relație cu Camila Souza (32 de ani), nepoata fostei soții. În vârstă de 35 de ani, Hulk a evoluat la FC Porto, Zenit Saint Petersburg sau Atletico Mineiro. Pentru selecționata Braziliei a evoluat de 49 de ori. Hulk are o avere estimată la 70 milioane de dolari. 
 

Modifică setările cookies