Fotbal intern

GALERIE FOTO Performanță! Iuliana Demetrescu a fost delegată la partidele de la Campionatul European Feminin

Iuliana Demetrescu se numără printre cei 13 arbitri aleși să oficieze meciurile de la Campionatul European care va avea loc în Anglia, între 6 și 31 iulie, anunță site-ul FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:44
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:45

Iuliana Demetrescu a condus ieri, pe stadionul Giulești, partida Rapid - Gaz Metan Mediaș, scor 8-0, contând pentru etapa a cincea a play-out-ului. Alături de ea a fost delegată pe lista arbitrilor asistenți și Petruța Iugulescu.

Iuliana Demetrescu face parte din Categoria Elite, cea mai importantă din arbitrajul european, după promovarea din luna decembrie a anului trecut.

În ultima etapă din Liga 1, Iuliana Demetrescu a debutat și în Liga 1 la fotbal masculin, la meciul dintre Fotbal Club Rapid și Gaz Metan Mediaș. La acest meci, Demetrescu a arbitrat alături de Petruța Iugulescu și Mihaela Țepușă, fiind prima brigadă feminină la un meci din Liga 1 după o pauză de 10 ani. Ultima oară, Teodora Albon a arbitrat un meci între Concordia Chiajna și Pandurii Târgu Jiu.

În 2019, Iuliana Demetrescu a arbitrat finala Campionatului European Feminin U17. La începutul lunii, Iuliana Demetrescu a fost inclusă și de FIFA pe lista arbitrilor candidați la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin din 2023, organizat în Australia și Noua Zeelandă.

Modifică setările cookies