Stranieri

Un fotbalist român a retrogradat din Serie B, alți doi ”tricolori” se pregătesc să-l urmeze!

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Mihael Onișa a picat în Serie C cu Pordenone, în timp ce Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș speră cel mult să prindă play-out-ul cu Crotone, aflată pe penultimul loc.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:48
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:49

Meciurile de luni din etapa a 35-a din Serie B au consfințit prima retrogradată în liga a treia italiană: Pordenone, echipă pentru care tânărul fotbalist român Mihael Onișa (22 de ani) a bifat până acum două prezențe în campionat.

Ultima clasată Pordenone, cu Onișa rezervă, a pierdut cu 1-4 meciul de acasă cu Benevento și va evolua din sezonul viitor în Serie C, în timp ce Crotone, aflată pe penultimul loc, echipa ”tricolorilor” Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș, a făcut doar 1-1 în deplasare cu SPAL Ferrara și speră cel mult la un loc de play-out, dar are de recuperat șase puncte în ultimele trei etape.

Nedelcearu și Mogoș, cei mai slabi de la Crotone în ultima etapă

Cu SPAL, Nedelcearu a fost integralist, iar Mogoș a intrat în minutul 80 și a avut partea lui de vină la golul primit pe final de Crotone, marcat de Giuseppe Rossi, fostul internațional italian care a mai evoluat la Manchester United, Villarreal sau Fiorentina.

Cei doi ”tricolori” au primit cea mai mică notă dintre toți jucătorii lui Crotone: 5,5 (Tuttomercatoweb).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies