Anglia

Gest superb al fanilor lui Liverpool după anunțul tragic al lui Cristiano Ronaldo. Ce vor face la derby-ul de diseară

Derby-ul Liverpool - Manchester United, contând pentru etapa cu numărul 30 din Premier League, se joacă astăzi, la ora 22:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:54
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 13:56

Meciul de pe Anfield vine la doar o zi după ce Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat pe rețelele sociale că unul dintre gemenii lor a murit la naștere: "Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru totdeauna", a scris portughezul.

Gest superb al fanilor lui Liverpool după anunțul tragic al lui Cristiano Ronaldo

Numeroase nume importante din fotbal au transmis mesaje de susținere pentru Ronaldo și partenera sa, iar fanii lui Liverpool pun la cale un gest superb pentru jucătorul lui Manchester United.

Fanii lui Liverpool se vor ridica în picioare în minutul 7 al partidei cu Manchester United și vor aplauda în semn de solidaritate, anunță Daily Star.

"Cred că fanii noștri ar putea să își arate clasa și să își manifeste susținerea pentru Cristiano și partenera sa, după ce și-au pierdut fiul. Un minut de aplauze în minutul 7? Arătați-le celorlalți fani ce înseamnă adevărata compasiune. Rivalitatea nu mai înseamnă nimic în aceste momente", a scris un fan al lui Liverpool, potrivit sursei citate.

Meciul de diseară este deosebit de important pentru ambele formații. Cu o victorie, Liverpool poate trece, cel puțin temporar, pe primul loc în Premier League, în timp ce Manchester United are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru o poziție care duce în grupele Champions League.

Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemeni a murit la naștere

Superstarul portughez și Georgina Rodriguez au anunțat în urmă cu câteva luni că urmează să devină din nou părinți de gemeni. Tânăra a dezvăluit că va avea o fetiță și un băiețel, însă fotbalistul lui United a făcut luni seară un anunț extrem de trist. 

Fotbalistul a postat pe contul de Instagram un mesaj semnat în numele său și al iubitei sale, Georgina Rodriguez, în care le oferea fanilor tragica veste. 

"Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care părinții o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie. 

Dorim să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil. 

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru toteauna", se arată în mesajul postat de Ronaldo. 

Modifică setările cookies