Brazilia a facut show cu El Salvador! Debut dupa 8 ani pentru un jucator, Neymar a inscris si se apropie de Ronaldo! VIDEO
Miercuri 12 Septembrie 2018, 10:54

Brazilia a facut show cu El Salvador! Debut dupa 8 ani pentru un jucator, Neymar a inscris si se apropie de Ronaldo! VIDEO

Nationala Braziliei a castigat clar partida amicala disputata in Maryland.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Eliminata in sferturi de la Cupa Mondiala, Brazilia incepe un nou drum cu un succes categoric in fata celor de la El Salvador, scor 5-0. Neymar a deschis scorul dupa un penalty scos de Richarlison in minutul 4 - jucatorul transferat de Everton a reusit apoi o dubla in minutele 16 si 50. Celelalte goluri au fost reusite de Coutinho si Marquinho.

Neymar, cel care a pasat la 3 dintre golurile Braziliei, a ajuns la cota 59 pentru nationala Brazilie, cu 3 mai putin decat "fenomenul" Ronaldo si cu 18 mai putin decat golgheterul all-time, Pele. Un moment special a fost reprezentat de debutul portarului Neto. Acesta a fost convocat prima data in urma cu 8 ani si a fost pe banca la 25 de partide in aceasta perioada, fara sa joace vreun minut pana aseara.

Brazilia va juca in octombrie alte 2 partide amicale - mai intai la Jeddah contra Argentinei, si apoi cu Arabia Saudita.

 Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea