Il iau GRATIS de langa Neymar si Mbappe! Anuntul momentului: ce SUPER JUCATOR e gata sa plece de la PSG
Miercuri 05 Septembrie 2018, 18:28

Il iau GRATIS de langa Neymar si Mbappe! Anuntul momentului: ce SUPER JUCATOR e gata sa plece de la PSG

Conducatorii lui Liverpool vor incerca sa-l intoarca pe Rabiot din drumul spre Camp Nou.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Cormoranii vor sa-l transfere gratis pe Rabiot in vara. Francezul nu si-a prelungit contractul cu PSG si ramane liber. In ianuarie poate semna cu orice echipa care-i ofera salariul pe care si-l doreste!

Conducatorii de pe Anfield l-au contactat deja pe impresarul fotbalistului, dar discutile oficiale dintre cele doua parti pot incepe abia in ianuarie cand fotbalistul intra in ultimele 6 luni de contract.

Rabiot a declarat ca e fan Liverpool din copilarie. Detaliul ar putea fi decisiv la negocieri, spera suporterii de pe Anfield.

De serviciile lui Rabiot s-a interesat si FC Barcelona. Catalanii au negociat cu fotbalistul francez, insa n-au putut sa-l ia de la PSG luna trecuta. Acum, Barca face eforturi sa-l convinga pe Rabiot sa semneze din 2019. Arsenal este o alta echipa de traditie care si-l doreste pe Rabiot.

Francezul pare convins sa schimbe campionatul dupa ce a refuzat toate ofertele facute pana in acest moment de clubul parizian.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”