David Beckham Florentino Perez Super Liga Europeana Fotbal extern

Backham este impotriva lui Perez si a Super Ligii! Ce a spus fostul star al lui Real Madrid: "Sportul pe care il iubim este in pericol!"

David Beckham nu este de acord cu noul concept propus de Florentino Perez.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 11:33
Data actualizarii: Marti 20 Aprilie 2021, 11:58

Din cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii, se regasesc trei echipe pentru care a jucat Beckham, respectiv Manchester United, Real Madrid si AC Milan.

David Beckham este implicat in fotbal cu toate resursele, fiind coproprietarul clubului american Inter Miami.  

  • Backham este impotriva fostului sau presedintele de la Real Madrid: Sportul pe care il iubim este in pericol!

Fostul capitan al Angliei a postat un mesaj pe contul oficial de Instagram in care critica aparitia unei competitii in care sa participe doar cluburile bogate. Beckham subliniaza ca fotbalul este pentru toti si ca daca nu protejam sportul pe care il iubim, acesta va muri.

"Iubesc fotbalul. Este viata mea de cand ma stiu. L-am iubit de cand eram copil, in calitate de fan. Sunt un fan si acum. Ca jucator, iar acum ca actionar, stiu ca sportul nostru este nimic fara fani. Avem nevoie ca fotbalul sa fie pentru toti. Avem nevoie ca fotbalul sa fie corect si sa fie competitii bazate pe meritocratie. Daca nu ne protejam valorile, sportul pe care il iubim este in pericol!", a postat David Beckham pe conturile de social media.

Modifică setările cookies