Fotbal extern

"Barcelona trece printr-o situatie rea!" Perez a explicat decizia lui Laporta de a intra in Super Liga! Cum l-a convins

Florentino Perez a dezvaluit pozitia noului presedinte al Barcelonei in legatura cu Super Liga.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Marti 20 Aprilie 2021, 10:29
Data actualizarii: Marti 20 Aprilie 2021, 10:52

Presedintele lui Real Madrid a vorbit la emisiunea 'El Chiringuito', moderata de Josep Podrerol, despre proiectul Super Liga. Florentino Perez a subliniat ca cele 12 cluburi fondatoare au semnat un contract si ca nimeni nu s-a indoit nicio clipa de reusita noii competitii.

In ziua cand a fost ales oficial noul presedinte al Barcelonei, Joan Laporta avea indoieli in legatura cu Super Liga, dar pana la urma, acesta a fost convins de omologul sau de la Madrid sa se alature proiectului.

"Nu mi-a fost greu sa il conving pe Joan, pentru ca atunci cand vorbesti cu persoane responsabile, nu se razgandesc", a declarat Florentino Perez pentru aceeasi sursa citata.

Presedintele lui Real Madrid a mai accentuat si nevoia pe care o are clubul catalan de Super Liga, veniturile fiind mari decat in Champions League.

"Barcelona trece printr-o situatie proasta si stie ca acesta este viitorul ei. Din punct de vedere economic, acest lucru salvează pe toata lumea, economiseste fotbalul", a dezvaluit Florentino Perez.

Modifică setările cookies