Argentina, pe cale sa isi numeasca noul selectioner! Are doar 42 de ani si a jucat un sezon la PSG. Ce a spus despre Messi dupa Mondial

Argentina, pe cale sa isi numeasca noul selectioner! Are doar 42 de ani si a jucat un sezon la PSG. Ce a spus despre Messi dupa Mondial

Presa de la Buenos Aires anunta ca nationala Argentinei ar putea avea un nou selectioner in foarte scurt timp!

Federatia Argentiniana de Fotbal este pe cale sa numeasca noul selectioner. Marcelo Gallardo (42 de ani) este antrenorul cu cele mai mari sanse!

Jurnalistii argentinieni noteaza ca Marcelo Gallardo, actualul antrenor al lui River Plate, a fost propus pentru functia de selectioner, dupa demiterea lui Jorge Sampaoli.

Gallardo este fost international argentinian, jucand pentru nationala intre 1994 si 2003. El a bifat 44 de meciuri si 13 goluri din postura de mijlocas ofensiv.

Ca jucator, Marcelo Gallardo a evoluat la River Plate, AS Monaco, PSG, DC United si Nacional.

Ca antrenor, el a trecut doar pe la Nacional, intre 2011 si 2012, si River Plate, din 2014 pana in prezent.

Gallardo, despre Messi

Marcelo Gallardo considera ca tactica Argentinei a fost prea mult concentrata asupra lui Messi in ultimii ani si spune ca starul Barcelonei trebuie sa mai respire si el.

"Am asteptat intotdeauna ca Messi sa ne salveze. Dar el este un fotbalist. E cel mai bun din lume, dar e unul singur. Ca orice jucator, are momente in care arata ca si el este om si poate face un meci mai slab", a spus el in urma cu doar cateva zile.VIDEO PROTVPLUS.RO

Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT