Spania

Real Madrid a intrat in criza de timp, Florentino e obligat sa acopere plecarea lui Ronaldo! Anuntul zilei vine din MARCA: au inceput discutiile pentru Cavani

Real Madrid a ramas fara Cristiano Ronaldo si nu a reusit inca sa acopere golul. Florentino Perez a tot sperat la sosirea lui Hazard, dar negocierile decurg destul de lent. MARCA anunta ca acesta s-a orientat si catre Cavani.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 11:20
Data actualizarii: Miercuri 25 Iulie 2018, 11:28

Real Madrid are deja un lot puternic, dar plecarea lui Cristiano Ronaldo a insemnat o puternica lovitura de imagine. Florentino Perez se simte astfel obligat sa aduca un inlocuitor "cu nume" pe Santiago Bernabeu.

Presedintele Realului a sperat in ultima luna la transferul belgianului Eden Hazard, insa oferta sa de 170.000.000 de euro nu a fost acceptata inca de Chelsea.

Radio MARCA scrie ca seful de pe Bernabeu e in criza de timp si cauta un nume mare pentru Real Madrid. Unul dintre cei aparuti pe lista este Edinson Cavani.

Florentino Perez a demarat deja discutiile pentru Cavani, interesandu-se de posibilitatea aducerii uruguayanului in capitala Spaniei.

Cavani, in varsta de 31 de ani, a marcat 28 de goluri in 32 de meciuri in sezonul trecut din Ligue 1. El ar fi mai ieftin decat Neymar ori Hazard, fiind cotat la circa 100.000.000 euro.

Modifică setările cookies